Jansen Tholen B.V. een bedrijf met oog op de toekomst

Tholen 09-07-2020

Het bedrijf dat is gevestigd op het bedrijventerrein Slabbecoornpolder in Tholen is flink aan de weg aan het timmeren op het gebied van duurzaamheid. Met een ruime hoeveelheid zonnepanelen en led verlichting laat het bedrijf, dat 32 medewerkers telt, zien dat zij een steentje wil bijdragen om onze planeet groener te maken en leefbaar te houden.

‘’Een goede oplossing is een duurzame oplossing’’
Door zo veel mogelijke duurzame oplossingen te leveren voor machines, productielijnen en industriële installaties wil Jansen Tholen een bijdrage leveren aan duurzame en rendabele productieprocessen. Bij Jansen Tholen wordt er probleemoplossend te werk gegaan. Dit wil zeggen dat er altijd op zoek word gegaan naar de best mogelijke oplossing. Het motto van Jansen Tholen luidt daarom: ‘’een goede oplossing is een duurzame oplossing’’.

Directeur Kees Jansen van Jansen Tholen B.V.: ‘’Om de wereld nog leefbaar te houden voor onze kinderen en kleinkinderen is het belangrijk dat er actie wordt ondernomen. Hierbij zijn de plannen van het REC in Tholen een erg mooi initiatief’’.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel binnen het bedrijf. Maar hoe maak je je eigen werknemers nu warm om duurzamer te worden? Kees Jansen: “Door te communiceren met werknemers over de voordelen om duurzaam te leven, proberen we hen te enthousiasmeren over dit onderwerp’’.

REC Tholen
Kees Jansen: ‘’Ik ben erg enthousiast over het initiatief van het REC in Tholen. Niet alleen zijn er voor mij als individuele ondernemer veel pluspunten, maar vooral als collectief is er op het bedrijventerrein veel voordeel te halen. Ik ben zelf voortvarend bezig op het gebied van duurzaamheid en om dan samen met andere ondernemers te werken aan een energieneutraal bedrijventerrein is geweldig. Om de wereld nog leefbaar te houden voor onze kinderen en kleinkinderen is het belangrijk dat er actie wordt ondernomen. Hierbij zijn de plannen van het REC in Tholen een erg mooi initiatief’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *